Arbejdsdag på Sejsgrunden

En dag i arbejdstøjet

 

Igen i år indkaldte formanden for Sejsgrunden til arbejdsdag og igen i år mødte en flok af klubbens medlemmer op i arbejdstøjet!

Selv om vejrudsigten kunne have været bedre, var bådebroen på Sejsgrunden fyldt lørdag d. 21. maj til den årlige arbejdsdag. Og allerede om morgenen stod formanden på terrassen, med sin ”To do liste” klar til at uddele dagens opgaver til de fremmødte og arbejdsivrige medlemmer.  
Grunden på Sejs Søvej er et helt unikt sted der hvert år besøges af mange af klubbens medlemmer og med en frivillig indsats fra de fremmødte blev der i løbet af dagen sat flueben ved alle opgaverne på formandens liste, så vi alle sammen kan nyde endnu en sommer i de fantastiske omgivelser ved søbredden.

I klubhuset og i depotet blev der ryddet op og ryddet ud og skabe og reoler blev sat i orden. På terrassen blev brædderne i hegnet udskiftet, så det nu har samme farve som hegnet mellem klubhuset og shelteren. Ukrudtet imellem fliserne ved bordene på plænen blev fjernet, så man igen kan nyde sin frokost eller en velfortjent øl uden at få græs imellem tæerne. Gyngestativet fik nye gynger, træbeklædningen i shelteren blev malet og de hårdt arbejdende folk nåede også at udskifte et utæt vandrør og sørge for at der igen er lys i lampen ved broen.

Der må ydes før der kan nydes! Med disse ord indledte formanden dagen, men ikke helt uventet blev hans sværeste opgave at holde folket fra de øl der var sat på køl i anledningen. I takt med at vejret blev bedre og opgavelisten blev kortere, blev pauserne længere og humøret højere. Og det var en tilfreds forsamling der om aftenen kunne vinge dagens sidste opgave af og sætte sig til bordet for at nyde en velfortjent middag

Med en stor indsats fra de fremmødte medlemmer lykkedes det at gøre ”sommerresidensen” klar til endnu en sæson og det var også en meget tilfreds formand der dagen derpå nød en kop kaffe på terrassen.