- Børge Madsen, mindeord
ORDVALG _ Peter Lodahl_kvadrat_nyt
midtjyllands-autosadelmager_logo
sponsorweb_campingly
thybo grøn pleje
Sunds trailer
sonsorweb_rensog vask
sponsorweb_campingly
sponsorweb_silkeborghandyman
Virklund 170 x 170
ams klud_karrusel
mks_karrusel
Virklund vognmand_karrusel
indelukket_karrusel

Annoncører i SMK-nyt

Mindeord, Børge Madsen

Det var med sorg, at SMK i slutningen af det gamle år modtog beskeden om, at vores mangeårige medlem, tidligere næstformand og klubbens tredje æresmedlem, Børge Madsen, var afgået ved døden.

Børge Madsen var særdeles aktiv i arbejdet for at varetage motorbådsfolkets interesser. Mest markant var det nok som medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Motorbåd Union (DMU). Han var blandt de allerførste, som forholdt sig til de krav om miljø- og hastighedsregler, som voksede frem i begyndelse af 70’erne, og han kan helt sikkert tilskrives en pæn del af æren for, at det er lykkedes at skabe et godt miljø i Silkeborgsøerne – ovenikøbet et miljø med plads til motorsejlere.

Det var et stort og slidsomt arbejde, som mødte modstand fra mange sider, men ikke mindst takket være Børge Madsens vedholdenhed kom der et godt resultat ud af det.

Børge Madsen var samtidig et markant medlem af Silkeborg Motorbådklub. Han var næstformand i en årrække og var desuden sammen med sin hustru, Aase, initiativtager til den allerførste frikadellekonkurrence for mænd. En derefter årligt tilbagevendende begivenhed, der tiltrækker både, besætninger og mandlige madkunstnere i stort antal.

Børge Madsen forblev en aktiv sejler til det sidste, og hans udmeldelse af klubben bledv da også først modtaget nogle dage efter 30. november 2019, hvor han døde.

Børge Madsen, fotograferet til jubilæumskriftet i anledning af SMK's 75 års jubilæum.